Blogga!

Usch va ja har varit lat på att blogga det sista.
Men nu kommer det några rader iaf =)
Igår va min kära mamma på besök hon va så snäll att hon köpte med sig plattor så vi kunde få upp vårat parasoll vi köpt eftersom dom vi hade inte passade.
Så kom Natta å Moa på besök oxå vi åt lunch å satt i solen sen åkte ja å mamsen iväg å storhandlade innan hon åkte hem.



Idag kommer Natta, Jonas å Moa på eftermiddagen å ska grilla kommer bli hur mysigt som helst.
Saknar min bästa vän önskar så innerligt att vi kunde ses oftare.
Känner verkligen att ja saknar ett körkort just nu, vi får väl se kanske börjar med de inom de närmsta men först måste ja börja jobba lite.

Just nu känner ja att ja inte platsar in någonstans förutom hos min vän och min granne Nathalie vill inte träffa folk tycker mest de e skitjobbigt men de hinner väl å gå över som allt annat, kanske e lite negativ till de oxå ibland kan ja haka upp mig på saker å då e det så fast de inte behöver vara så. Invecklat de dära...
Jaja nog om de...


Nu ska ja ta å sätta lite fart å hinna få i mig lite kaffe innan folket vaknar här..

Ha en skön helg ni som läser...

Grannar!

Asså det här med våra grannar.
Snart vet ja inte vad ja tar mig till längre dagen har vart bra i övrigt allt har gott som de ska å lika så igår har verkligen haft en toppen helg på alla sätt men våra lovely grannar får för sig å borra när klockan e halv 8 på kvällen (Oliwer sover kl 7) då börjar man bli lite irriterad. Halv 9 går ja upp å säger till dom att ja vore tacksam om dom kunde borra under dagen som normala människor Oliwer har då grinat av skräck i nästan en timme..
När det kommer till mitt bran så kan ja fan mörda..
Detta e inte okej längre.....

Vart tog folkvettet vägen liksom dom har ju för fan själva 2 småbarn en som e 2 å den andra 3 lr 4 å ingen av ungarna sover någonsin före 22 23 på kvällen inte undra på att dom grinar jämt ta mig fan..
Tror fan aldrig ja har hört deras ungar skratta dom bara grinar å grinar..
Stackars barn säger ja bara....

Fredag!

Idag har vi bara myst hela dagen vi började borta hos Natta med familj målade med barnen å drack kaffe å möööös så himla mysigt sen gick ja bort till ica å handlade lite grejer inför morgondagens mys räker, vin å annat smask. Idag blev de Tacos på menyn med bira asså ja kommer verkligen inte ihog när ja vart så här mätt att ja ens orkar å sitta å skriva e ett under haha

Imorgon ska ja jobba med Hasse the boss å ser verkligen fram emot detta =)
Går inte å beskriva känslan i butiken på lördagar å mysigt å majoriteten av kunderna e på bra humör osv..

Just de ja igår va ja ju på sjukan å gorde en kontroll å va lälaren kunde se så såg det bra ut iaf så nu hoppas vi att provresultaten visar det samma.
Å gör dom inte de kan de bli väldigt jobbigt, läkaren förklarade för mig att ja hade haft tur att dom gjorde operationen eftersom den spridit sig så fort å hade de gott längre än de gjort kunde de tydligen bli väldigt jobbigt så nu hoppas vi på att de e borta. Jobbigt när man vart sjuk men inte känt av de ett skit så ja rekomenderar verkligen att kvinnor att gå på sina cellprov som ni ska. Hade ja gjort de kanske ja hade sluppit skiten. Men men nog om de...

Nu vill ja tala om att ja älskar min familj så jävla högt... Vet inte va ja skulle gjort utan er <3

Ni andra ha en skön helg!!!




Mitt lilla hjärta har hela 4 tänder vi måste borsta varje kväll nu =)

RSS 2.0